Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

23. 01. 2020. 17:56   >>  18:02 5

DPS MOJKOVCA PORUČIO

Međuvjerski i međunacionalni sklad je najveća svetinja Crne Gore

Stabilna, bezbjedna i prosperitetna Crna Gora jedna je od najvažnijih tekovina politike najveće partije u Crnoj Gori – Demokratske partije socijalista, i to je nešto što ni na koji način ne može biti ugroženo, djelovanjem bilo koga, poručeno je sa sinoćnje sjednice Opštinskog odbora DPS u Mojkovcu.

"Crna Gora je građanska država, u kojoj svi imaju jednaka prava, niko ne može imati više prava od drugih i biti iznad države. U ovom smislu, data je puna podrška Vladi Crne Gore i ostalim državnim organima da istraju u odbrani državnih interesa, jer su oni, u ovom trenutku, pod plaštom nekim drugih aktivnosti, napadnuti", ističe se u saopšenju DPS Mojkovca.

Kako je poručeno, važno je da se svi građani informišu na kvalitetan način o tekstovima zakona koji se donose u zemlji i da ne nasijedaju na manipulacije koje se ovih dana sprovode prema DPS-u i državi, kako iz same Crne Gore, tako i van nje.

"DPS, kao najjači politički subjekt u Mojkovcu, neće dozvoliti bilo kakve podjele među građanima, a naročito ne one po osnovu religijske pripadnosti. U tom pravcu, narednih dana intenzivno će se razgovarati sa građanima, kroz razne forme komunikacije i pojašnjavati negativne i retrogradne pojave, a posebno ukazati na negativno djelovanje nekih krugova, čije aktivnosti imaju samo jedan cilj: destabilizovati Crnu Goru i ugroziti dostignuti stepen ekonomskog i kulturnog razvoja.
Mojkovčani nikad nijesu dijelili ljude ni po jednom osnovu, pa neće to ni činiti ni dozvoliti ni sada, ni u Mojkovcu, ni u Crnoj Gori", poručeno je sa sastanka.

Na sastanku je prezentovana i dosadašnja realizacija Izbornog programa, na osnovu kojeg su Mojkovčani dali rekordnu podršku politici partije. Konstatovano je da se ovaj Plan, na zadovoljstvo svih građana, veoma uspješno realizuje, a u nekim segmentima je ono što je planirano već urađeno, mnogo prije naznačenog roka.

"Konstatovano je da Opština ima veoma ambiciozne, ali realne planove koji će se, bez sumnje, realizovati. Naročito je apostrofirana podrška Vlade u realizaciji velikih i značajnih projekata, koji čine da je Mojkovac jedno od najvećih gradilišta u državi", zaključeno je na kraju sjednice Opštinskog odbora DPS-a, u Mojkovcu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније