Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 01. 2020. 12:10 >> 12:10

CETINJE

Izabran novi saziv Predsjedništva OO SDP

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije na Cetinju izabrao je jednoglasno juče novi saziv Predsjedništva OO SDP za naredni četvorogodišnji period.

Obrazlažući predlog, predsjednik Odbora Boris Kaluđerović je istakao da se radi o spoju afirmisanih i politički iskusnih pojedinaca i mladih visoko obrazovanih ljudi koji su budućnost tog grada. 

"Radi se o ljudima koji su cijelu svoju profesiolnu karijeru posvetili razvoju Cetinja, privrednih kolektiva u našem gradu, kulturi i umjetnosti. Siguran sam da ovaj sastava Predsjedništva, uz kvalitetan sastav Opštinskog odbora, građanima može predstaviti viziju razvoja grada i političku ponudu koja je najbolja alternativa postojećoj vlasti" - istakao je Kaluđerović.

U nastavku dostavljamo spisak članova : 

Izabrani lanovi Predsjedništva OO SDP Cetinja su Nikola Đurašković, Mirko Stanić,  Milutin Darić, Vesna Tomanović, Vesko Mićunović, Dragan Popović, Svetlana Vicković, Mladen Brajović, Milena Jovanović, Jovan Vako Đurić, Jelena Lopičić, Boris Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније