Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

22. 01. 2020. 15:50   >>  15:48

OO DPS BUDVA

"Pavićević je predsjednik bez partije"

Nakon mnogo lutanja, iz Crnogorske partije stižu naznake da bi se mogli vratiti na pravi put. Koaliciona neposlušnost u parlamentu kada nisu podržali antidržavne inicijative, bojkot litija za navodnu odbranu svetinja, dokaz su da osim Vladimira Pavićevića, većina funkcionera ipak nije spremna da, za dio kolača u vlasti, pod noge baci sve ono što im je zapisano u nazivu, saopštili su iz OO DPS Budva.

Oni u saopštenju navode kako su u predizbornoj kampanji obećavali građanima Budve razvoj, a neprincipijelni ulazak u vlast pravdali entuzijazmom da budu korektiv iste.

"A onda su završili u čvrstom zagrljaju Demokrata, maltene služeći im kao megafon u odbrani neodbranjivog. Kruna njihove saradnje bilo je pojavljivanje lidera Crnogorske partije na saboru u Nikšiću", navodi se u saopštenju.

"Dodaju kako izgleda da je to ipak prelilo i onako prepunu čašu unutar partije koja se nekada zaklinjala na vječnu ljubav Budvi i Crnoj Gori.

"Vjerujemo da su posljednja dešavanja rezultat svijesti o posljedicama dubokog razočaranja jednog dijela članova i birača koji su im 2016. poklonili povjerenje, ali i svijesti o tome da im bez ozbiljnih reformi ne treba ni da učestvuju na narednim izborima."

Iz DPS-a ističu kako je očigledno da su u Crnogorskoj partiji shvatili da im partija tone sve dublje i svakim danom gubi svoje funkcionere i simpatizere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније