Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 09. 2013. 11:41 >> 11:47
13

SA KIME ĆE SDP

Šabović: Vrijeme da okrenemo list

Poslanik Socijaldemokratske partije Džavid Šabović, ocijenio je da njegova partija već dugo ne može da se usaglasi sa DPS-om o važnim pitanjima, te da treba da se okrene nova stranica.

 

Šabović je to poručio za Antenu M, komentarišući izjavu lidera DF-a Miodraga Lekića da je SDP u kritikama DPS-a došao do krajnje linije, te da bi trebalo da izađe iz koalicije.

''Ne treba niko da nam kaže kad je vrijeme, mi smo svjesni toga. Na svim opštinskim izborima koji se sada održavaju idemo samostalno. Zar to nije dovoljan pokazatelj kuda ide SDP'', kaže Šabović.

Napomenuo je da, na političkoj sceni, ima onih sa kojima bi SDP mogao da se dogovara.

''Moramo da ostavimo po strani sve one animozitete, koji su do sada bili između nas i njih. Preči je interes mirna, ekonomski stabilna Crna Gora. Crnoj Gori treba drugačija politička vlast, rasterećena svega lošeg, svih loših privatizacija, priča o korupciji i svih afera Snimak'', zaključio je Šabović.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније