Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 09. 2013. 11:08   >>  11:16 2

CETINJE - IZBORI

Pravedna počinje kampanju

Pravedna Crna Gora otvorila je kancelariju na Cetinju, formirala izborni štab i počela organizacione pripreme, za lokalne izbore 16. novembra u Prijestonici.

Predsjednik Izvršnog odbora Pravedne Rade Bojović najavio je da će, do kraja naredne sedmice, biti prikupljeni svi potrebni potpisi za potvrđivanje građanske liste pod nazivom Pravedna Crna Gora i da će početi stalna terenska kampanja.

"Za desetak dana biće objavljen izborni program, u čijem fokusu će biti ekonomski razvoj Cetinja i formiranje požrtvovane i profesionalne lokalne uprave, dok će se predstojeća politička kampanja odvijati pod sloganom – Pravda za Prijestonicu", kazao je Bojović.

Pravedna Crna Gora podsjeća javnost, da za razliku od ostale ''kalkulantske opozicije, na predstojeće izbore izlazi sa nedvosmislenom predizbornom porukom''.

"Naš cilj je smjena Demokratske partije socijalista, neprihvatanje bilo kakve postizborne saradnje sa tom partijom i formiranje nove vlasti u  Prijestonici", rekao je Bojović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније