Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: B92, Objavio: I. P ]

06. 01. 2020. 11:46   >>  12:15 19

VUČIĆ SAOPŠTIO

"Đukanović ima otvoren poziv da dođe u Srbiju"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna kako će se završiti situacija u Crnoj Gori, nakon stupanja na snagu Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

On je naglasio da se nada miru i poručio da je spreman da razgovara sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, kada on bude spreman za to.

"Ima otvoren poziv da dođe u Srbiju", poručio je Vučić

Najavio je da će Srbija sa Crnom Gorom gledati da gradi dobre odnose, ali i da nema sumnje da će ukazivati na muke i probleme sa kojima se suočava srpski narod.

Vučić je ukazao i da crnogorske vlasti situaciju i zakon tumače kao isključivo unutrašnje pitanje.

"Nijesam se čuo sa Đukanovićem, a uvijek sam spreman da razgovaram o svemu. Kada god bude želio da razgovara sa mnom spreman sam. Koliko znam nije trenutno u regionu. Ima otvoren poziv da dođe u posjetu Srbiji. Oni tumače to kao isključivo unutrašnje pitanje", rekao je Vučić.

Kaže da bi volio da neko razumije "koliko je nezadovljstvo našeg naroda, ali i drugih ljudi u Crnoj Gori".

"Ako će da reaguju dobro, ako ne u redu. Nijesam savjetovao ništa političke lidere. Moje je da ih saslušam, da čujem šta oni misle, šta ima meni da kažu. Mogu da im iznesem svoj nešto širi pogled na situciju, bez ikakvih savjeta. Odavno sam naučio da ne savjetujem nikog“, rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније