Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 01. 2020. 10:45 >> 10:44
3

ČESTITKA MILANOVIĆU

Đukanović: Privrženost Evropi ohrabrenje za CG

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović uputio je čestitku Zoranu Milanoviću, nakon pobjede na juče održanim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

 

Đukanović u čestitki navodi da je uvjeren će velika pobjeda Milanovića "označiti početak novog prosperitetnog razdoblja hrvatske države i društva, u skladu sa većinskim povjerenjem građana koje ste zadobili, i to u vremenu kad Vaša zemlja po prvi put predsjedava Evropskom unijom".

"Vaša dokazana privrženost Evropi, potvrđena između ostalog i u sinoćnjem obraćanju porukom da je to uprkos svim problemima najljepše mjesto za život i najmirniji projekat, veliko su ohrabrenje za Crnu Goru kao lidera u pregovaračkom procesu sa EU, kao i za sve zemlje Zapadnog Balkana, podstrek da nastavimo sa  reformama", navodi se u čestitki Đukanovića.

Đukanović se, kako navodi u čestitki, raduje susretima s Milanovićem, te nastavku "uspješne saradnje Crne Gore i Hrvatske, na dobrobit naših građana i država, kao i regiona u cjelini".

"Crna Gora ostaje trajno posvećena njegovanju prijateljskih i dobrosusjedskih odnosa sa Republikom Hrvatskom", navodi se u poruci Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније