Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

03. 01. 2020. 13:19   >>  13:23 2

VUČUROVIĆ

“Milanović bi da ugrabi koji politički poen”

Kandidata za predsjednika Hrvatske Zoran Milanović pokazao je da je suština svake hrvatske politike mržnja prema Srbima i pravoslavlju, poručio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

Milanović je poručio da dešavanja u Crnoj Gori stoji Beograd.

“Milanović, koji se računa u navodno umjerene političare, pokušava da ugrabi koji politički poen na antisrpstvu i antipravoslavlju. To govori i o samoj Hrvatskoj, ali i o EU koja u svom sastavu ima državu u kojoj se najviše glasova osvaja na šovinizmu, što i nije čudno ako se zna da je ta država nastala na etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vjekovnih ognjišta”, poručio je Vučurović.

On kaže da je Srbija vjekovni saveznik Crne Gore i predsjednik Srbije je u Crnoj Gori svoj na svome.

“Neka se Milanović drži tvorevine u kojoj se kandiduje za predsjednika, a pravoslavni vjernici će sačuvati svetinje u Crne Gore i od Đukanovića i od njegovih gazdi”, zaključio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније