Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 12. 2019. 10:41 >> 10:40
11

POSJETA ALBANIJI

Predsjednik Đukanović obišao Drač

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, sa premijerima Albanije i Sjeverne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom, te predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, obišao je Drač koji je najviše stradao u nedavnom zemljotresu koji je pogodio Albaniju.

Podsjećamo, Đukanović danas boravi u Albaniji na poziv premijera Rame na Regionalnom sastanku - Zapadni Balkan.

Sastanak je organizovan u okviru trilateralne inicijative Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije, koju su pokrenuli predsjednik Vučić i premijeri Rama i Zaev.

Učešće predsjednika Đukanovića potvrda je osvjedočene posvećenosti Crne Gore regionalnoj saradnji i stabilnosti, unapređenju dobrosusjedskih odnosa, kao i odgovornosti prema obavezama iz pregovaračkog procesa sa EU.

Takođe, sastanak u Tirani je i prilika za otvoreni dijalog o kretanjima u regionu, zajedničkim razvojnim prioritetima i evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније