Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O. Z. ]

20. 12. 2019. 19:55 >> 19:54
1

JAVNOST IZMANIPULISANA

Hakerska zloupotreba službe Zakonodavnog odbora

Sekretarijat Zakonodavnog odbora nije imao pravni stav o Predlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti, kazao je sekretar Vlatko Šćepanović i dodao da je, plasiranjem nepostojećeg mišljenja, zloupotrijebljen informatičkih sistem i služba tog skupštinskog tijela.

On je rekao da saopštenja i interpretacije da je služba Zakonodavnog odbora zauzela stav po pitanju tog zakona zloupotreba koja ne doprinosi istinitom informisanju javnosti.

„Radi se o očiglednoj zloupotrebi, kako informatičkih sistema tako i službe Zakonodavnog odbora, kroz plasiranje nepostojećeg mišljenja službe, kako bi se na pogrešan način predstavio njen rad“, naveo je Šćepanović u saopštenju koje je dostavio pres službi Skupštine.

On je rekao da saopštenja i stavove Sekretarijata Odbora daje sekretar, i potpisuje mišljenje u odnosu na predloge zakona koje razmatra.

"Kako je u pitanju očigledna hakerska zloupotreba, u daljem postupku će se utvrditi ko stoji iza svega", dodao je Ščepanović.

Podsjetimo, odluku o tome da li je Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti u skladu sa Ustavom i pravnim sistemom Crne Gore donijeće Zakonodavni odbor na sjednici u utorak, 24. decembra. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније