Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda, Objavila: J.B.Č. ]

20. 12. 2019. 14:39 >> 18:41
80

ZBOG ZAKONA

Ponovo prijetnje i oštre riječi u Skupštini

I današnje zasjedanje Skupštine Crne Gore, obilježile su prijetnje i teške riječi koje je, zbog najave donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, vlasti uputio jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

On je pozvao Vladu da povuče Prijedlog tog zakona iz procedure, koristeći teške riječi i prijetnje da će životima braniti Srpsku pravoslavnu crkvu.

"Spremni smo da ispunimo dužnost na koju su nas zavjetovali preci. Ovdje će se desiti strašne stvari, kada padne prva kap krvi, niko neće otići kod Milivoja Katnića ili Vesne Medenice, nego će zakucati na vrata onome za koga misli da je odgovoran", poručio je Mandić na današnjoj sjednici Skupštine.

Predsjednik Parlamenta Ivan Brajović odogovorio je da će se o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti raspravljati kada on bude na dnevnom redu.

"Nije dobro dizati tenzije i prizivati strašne stvari jer se one neće ni desiti. Kada ta tačka bude na dnevnom redu - svi ćemo reći šta mislimo o tome", istakao je Brajović.

Пратите нас на

Коментари80

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније