Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 12. 2019. 11:48   >>  11:47 1

OD 25 ČLANOVA

SDP u Ulcinju izabrao novi OO

Opštinska organizacija SDP Ulcinj održala je Konvenciju na kojoj je izabran novi opštinski odbor te partije koji broji 25 članova.

Kako je saopšteno iz te partije, Konvencijom je sproveden proces konstituisanja novog opštinskog odbora Partije koji je bio obaveza nakon Kongresa SDP koji je održan 29. juna.

Skender Elezagić, dugogodišnji predsjednik OO SDP i predsjedavajući Konvencije je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je SDP u toj opštini konsolidovao svoje redove i da konvencijom kreće u novi ciklus koji će, kako je kaza, sasvim sigurno donijeti još bolje rezultate i označiti dalje snaženje SDP-a u Ulcinju.

Naser Resulbegović, predsjednik opštinskog odbora SDP Ulcinj je predstavljajući rezultate Partije u prethodnom četvorogodišnjem periodu naglasio da je to bio period pun političkih izazova iz kojih je SDP izašao snažniji, sa punim akcionim jedinstvom za sprovođenje politike koju vodi u kontinuitetu pune 3 decenije.

"Bili smo na visini političke i državničke odgovornosti i kada smo glasali za članstvo Crne Gore u NATO i time pokazali punu posvećenost strateškim partijskim opredjeljenjima", rekao je Resulbegović.

On je dodao da su prethodne lokalne izbore u Ulcinju obilježili veliki pritisci na birače i kreiranje ambijent u kojem nije bilo uslova za slobodne izbore.

"Vlast proizašla iz takvih izbora je pokazala da nije u stanju da odgovori potrebama građana Ulcinja, i upravo zato Ulcinj kao resursima najbogatija opština u Crnoj Gori i dalje stagnira a najvrjednija dobra se moraju rasprodavati kako bi se obezbijedilo elementarno funkcionisanje grada", zaključio je Resulbegović.

Konvenciji su prisustvovali potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković i generalni sekretar Ivan Vujović.

Generalni sekretar SDP Ivan Vujović je naglasio vitalnost opštinske organizacije SDP Ulcinja koja je u uslovima ogromnih pritisaka na naše članstvo i birače uspio da pokaže svoju snagu i sačuva ideju pravedne države Crne Gore koja mora biti domovina svih njenih gradjana.

"Mala društva kao što je crnogorsko teško opstaju bez pravde kao osnovne vrijednosti koja je vjekovima krasila sve djelove naše države“, naveo je Vujović.

"Nedostatak osjećaja pravde i ogromno socijalno raslovanje koje građani vide na svakom koraku put je ka slabljenju a ne jačanju države. SDP, kao temeljna državotvorna partija, svoje djelovanje je zato fokusirala na rješavanje brojnih ekonomsko-socijalnih izazova jer smo svjesni da su demokratija i pristojan život naših građana ključni izazovi sa kojima se kao država moramo suočiti", rekao je Vujović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније