Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

17. 12. 2019. 11:52   >>  11:59 5

PG ODBOR CENTRALNA SNAGA

DPS da ostane lider državne politike

Podgorički Odbor DPS-a biće centralna snaga ostvarivanja izbornog rezultata, koji će omogućiti da DPS i dalje bude lider državne politike, saopšteno je na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Glavnog grada.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik OO Podgorica Časlav Vešović, a prisustvovao je i predsjednik DPS-a Milo Đukanović.

“Konstatovano je zadovoljstvo radom odbora DPS Glavnog grada i gradske uprave, ali i spremnost da se na adekvatan način odgovori brojnim izazovima koji se nalaze pred gradskim odborom i partijom u cjelini”, navodi se u saopštenju podgoričkog DPS-a.

Kako je saopšteno iz DPS-a Đukanović je naglasio značaj realizacije kapitalnih projekata u Glavnom gradu, kao i uspostavljanje i osnaživanje brojnih gradskih servisa sa ciljem povećanja kvaliteta života građana Podgorice.

“Zajednički je konstatovano da Demokratsku partiju socijalista u narednoj godinu očekuju redovni parlamentarni izbori te da se, kao i do sada, očekuje da Odbor DPS Glavnog grada Podgorice bude centralna snaga ostvarivanja izbornog rezultata koji će omogućiti da Demokratska partija socijalista i dalje bude lider državne politike”, saopšteno je iz podgoričkog odbora DPS-a.

Kako navode, pohvaljeni su napori koji su učinjeni u tekućoj godini na daljem snaženju partijske infrastrukture.

“Takva infrastruktura je rezultirala organizacijom Izborne konferencije Glavnog grada i doprinosom organizaciji Kongresa, na kojem je na najbolji način demonstrirana politička snaga i jedinstvo DPS”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Na sjednici Odbora jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi da se za potpredsjednika Odbora izabere Andrija Čađenović kao i za sekretare u odboru DPS Glavnog grada Branko Jovanović, Srđa Miljanić, Mihailo Anđušić, Nermin Abdić i Miloš Nikolić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније