Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

16. 12. 2019. 14:49 >> 14:54
7

IZBORNE REFORME

Pavićević: DPS je na potezu

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević saopštio je DPS na potezu oko pitanja izborne reforme.

“DPS je na potezu. Da li će se u Crnoj Gori nastaviti sa produbljivanjem podjela, danas zavisi isključivo od DPS-a. Sve što su zvaničnici DPS-a radili i izjavljivali u prethodnim danima, govori da DPS radi protiv građana Crne Gore i protiv crnogorske države. DPS je blokirao rad privrememog skupštinskog odbora, potom je izjavama svojih zvaničnika nastavio da podgrijava tenzije u društvu. Tako se ne ponaša ozbiljna politička struktura koja je na vlasti u jednoj evropskoj državi”, izjavio je Pavićević.

On je dodao da ga ne iznenađuje toliko ponašanje DPS-a koliko djelovanje "pojedinih opozicionih poslanika koji svojim izjavama nanose direktnu štetu opoziciji i svim vjerskim zajednicama u Crnoj Gori".

“Očigledno je da poslanik Damjanović po pravilu u tenzičnim momentima snažnije navija za DPS. Gospodin Damjanović u takvoj situaciji upire prstom u opoziciju i opoziciju proglašava borcem za lažnu reformu iako je svima jasno da efikasan rad privremenog skupštinskog odbora i njegovi dobri rezultati jesu ključ za razvlašćivanje DPS-a. Zato je DPS i odlučio da pokuša da potpuno blokira funkcionisanje ovog tijela. Jasno je da bi ono što sada radi poslanik Damjanović sa zadovoljstvom radili poslanici DPS-a”, poručio je Pavićević.

“Pozivam članove DPS da sagledaju realnost i da prestanu da rade na očuvanju režima sredstvima koja su protivna i njihovim interesima i zbog kojih će se stidjeti pred nadolazećim generacijama”, zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније