Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 12. 2019. 14:10 >> 14:10

AMBASADA U PODGORICI

CG i UAE promovišu bolji svijet

Crna Gora i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) promovišu bolji svijet sa boljim uslovima za čovječanstvo, saopšteno je iz Ambasade UEA u Podgorici.

Iz Ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u Podgorici saopšteno je da ta zemlja i Crna Gora nastavljaju da održavaju sjajno i čvrsto prijateljstvo. To se, kako su kazali, može vidjeti i kroz uzajamne posjete na najvišem nivou, velike investicije Emirata u Crnoj Gori i povećanje broja turista između dvije zemlje.

Posljednju posjetu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića Emiratima ocjenjuju uspješnom. Navode i da je UAE priredila sjajan prijem a posjeta je, kao su kazali, imala je veliki uticaj na dalje razvijanje bilateralnih odnosa.

"Štaviše, učešće Crne Gore na široko poznatom događaju 'ExpoDubai2020', koji će se održati u oktobru 2020. u Dubaiju, odražava mudri i napredni mentalitet Crne Gore gdje ona ide značajno naprijed i razvija se. Expo 2020 Dubai će ponuditi našem prijateljskom partneru, Crnoj Gori, platformu da pokaže svijetu najbolje iz svoje kulture, tradicije i nasljedstva, kao i svoje sjajne investicione potencijale", navodi se u saopštenu ambasade UAE u Podgorici.

UAE i Crna Gora, kako navode iz Ambasade, uvijek su bili partneri i u promovisanju vrijednosti tolerancije i suživota na svijetu.

"To vodi do toga da možemo da kažemo da obje zemlje promovišu bolji svijet sa boljim uslovima za čovječanstvo", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније