Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

11. 12. 2019. 12:48 >> 12:47
4

SNP SAOPŠTIO

Vlast podjelama skreće pažnju s problema

Politika aktuelne vlasti svodi se na podsticanje podjela u Crnoj Gori, kako bi se skrenula pažnja sa stvarnih problema, koji opterećuje naše društvo, ocijenjeno je iz SNP-a.

 

Član Predsjedništva SNP-a Miomir Vojinović podsjeća da je ta partija od starta ukazivala da je ovako formiran Odbor za reformu izbornog zakonodavstva osuđen na propast, i da nikakvi tajni dilovi sa DPS-om ne mogu donijeti pomak ili boljitak.

"DPS ima jedan cilj, a to je podsticanje svađa u okviru opozicije, od kojih isključivo profitira aktuelni režim sa svojim satelitima. SNP vjeruje da je put opozicionih partija usmjeren u pravcu smjene vlasti, ali još jednom podvlačimo činjenicu da nijedna partija pojedinačno ne može to uraditi. U startu smo pozivali na jedinstvenu opozicionu listu koja sigurno smjenjuje DPS", navod Vojinović.

Pozvao je "istinske opozicione subjekte da nađemo minimum zajedničkog interesa da se suprotstavimo ovoj vlasti".

"Za ličnu i političku sujetu nije vrijeme. Pokazali smo na lokalnom nivou da možemo zajedno i ničija sujeta ne smije biti iznad opšteg interesa - interesa naroda. Jedinstvena izborna lista, ukoliko se stvore uslovi za slobodne izbore je ključ pobjede", kazao je Vojinović.

SNP, navodi on, posebno raduje da su se "i drugi opozicioni subjekti jasno izjasnili u pravcu odbrane jedine kanonske crkve - naše Mitropolije crnogorsko-primorske". 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније