Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

09. 12. 2019. 18:14 >> 18:13

MEDOJEVIĆ TVRDI

"Gvozdenović i Brajović spriječili moje učešće"

Predsjednik PzP i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, kako tvrde iz njegove partije, spriječen je da učestvuje u sesiji Parlamantarne Skupštine NATO koja se održava u Vašingtonu od 09-12. decembra.

Kako tvrde iz PZP-a, iako je Medojević punopravni član Delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj Skupštini NATO i uredno obavjestio rukovodstvo Skupštine da će prisustvovati sesiji koja se bavi bezbjednosnim prijetanjama, hibridnim ratom, terorizmom, uticajem Rusije i Kine u Evropi, obaviješten je da ga uprava Skupštine Crne Gore nije formalno prijavila.

“Nemam nikakvu dilemu da se radi o politički motivisanoj opstrukciji od strane Gvozdenovića i Brajovića, jer su ocjenili da bi moji nastupi i bilateralni sastanci sa važnim ljudima iz sektora odbrane i bezbjednosti iz najjačih zemalja Zapada, nanijeli ozbiljnu političku štetu korumpiranom crnogorskom režimu”, kazao je Medojević.

On je dodao da je o svemu obavijestio predsjednicu Parlamenarne Skupštine NATO i generalnog sekretara Dejvida Hobsa.

“Odlučili su da po svaku cijenu, pa i po cijenu međunarodne blamaže spriječe moje učešće. Ja sam o ovakvom nečuvenom i skandaloznom odnosu uprave Skupštine obavjestio predsjednicu PA NATO i generalnog sekretara Dejvida Hobsa, koji mi je i zvanično potvrdio da Skupština Crne Gore jednostavno nije poslala običan dopis, da ću ja kao član delegacije Skupštine prisustvovati ovom važnom skupu”, rekao je Medojević.

Medojević je kazao da će pripremljenu prezentaciju za izlaganje na sastanku PA NATO, poslati na sve važne adrese.

“Ja sam posebno pripremio prezentaciju o stvarnim vezama ruske mafije, bezbjednosnih struktura, tajkuna sa vrhom crnogorskog režima  i audio snimke razgovora Milana Roćena iz 2006. koji sve to potvrđuju. Naravno da ću sve to poslati na odgovarajuće adrese, a sve ću detaljno prezentirati na sljedećem sastanku PA NATO”, istakao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније