Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

05. 12. 2019. 21:11   >>  21:11 1

VLADA IMENOVALA

Sokolj Hodža počasni konzul u Skadru

Za počasnog konzula Crne Gore u Skadru, Vlada Crne Gore postavila je direktora hotelske grupe Harmonia Sokolj Hodža.

Na dužnost zaštitnice imovinsko-pravnih interesa Crne Gore imenovana je Dragana Đuranović, koja je i do sada obavljana tu dužnost.

„Donijeta je Odluka o određivanju ministarstava koja mogu imati državne sekretare, kojom je propisano da državnog sekretara može imati i Ministarstvo nauke u cilju adekvatnog upravljanja poslovima iz oblasti inovacija, posebno za dio koji se odnosi na Strategiju pametne specijalizacije - S3 i IPA fondove, kao i Ministarstvo rada i socijalnog staranja”, saopšteno je iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније