Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

03. 12. 2019. 16:48 >> 17:10

ODBOR ZA MEĐUNARODNE ODNOSE

Prihvaćen prijedlog za kontrolno saslušanje Darmanovića

Odbor za međunarodne odnose prihvatio je inicijativu poslanika Demokratskog fronta (DF) za kontrolnim saslušanjem ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića.

Na danas održanoj 67. sjednici, članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike razmotrili su i većinom glasova podržali Predlog zakona o izmjenama Zakona o međunarodnim restriktivnim mjerama i Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o uzajamnoj administrativnoj pomoći u poreskim pitanjima.

Poslanici DF-a Branka Bošnjak i Jovan Vučurović tražili su da Darmanović bude saslušan zbog saopštenja trojice ambasadora koji su platili novčanu kaznu suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova Mirni Nikčević.

Kako je objavljeno na sajtu Skupštine, članovi Odbora su na današnjoj sjednici podržali inicijativu za održavanje kontrolnog saslušanja.

Oni su, većinom glasova, podržali i predloge zakona o izmjenama Zakona o međunarodnim restriktivnim mjerama i o potvrđivanju Konvencije o uzajamnoj administrativnoj pomoći u poreskim pitanjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније