Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

27. 11. 2019. 09:08 >> 18:36
6

ZBOG AMBASADORA

Darmanović spreman za saslušanje

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović rekao je da je spreman da dođe na kontrolno saslušanje, koje su zatražili predstavnici Demokratskog fronta (DF) zbog odluke trojice ambasadora da plate kaznu suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova Mirni Nikčević.

 

Ambasadori Miodrag Vlahović, Nebojša Kaluđerović i Željko Perović platili su kaznu od 600 eura koju je prekršajni sud izrekao Nikčević zbog govora mržnje.

Darmanović je Vijestima kazao da u sličnim situacijama nikad nije bilo problema da se pojavi pred skupštinskim odborom.

"Nedavno je tema bila naše evropske integracije. Sad, ukoliko se odluči, ovo može biti tema. Ovo uopšte nije sporno. U ovom poslu Vlada mora da sarađuje sa parlamentom”, rekao je Darmanović.

Poslanici DF-a Branka Bošnjak i Jovan Vučurović podnijeli su inicijativu za saslušanje Darmanovića pred Odborom za međunarodne odnose i iseljenike.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније