Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 09. 2013. 18:09   >>  18:09 1

LOKALNI IZBORI

Pajović: Petnjičani da se pitaju

Petnjicom će se upravljati iz Petnjice, a ne iz Berana, isto kao što se Cetinjem neće vladati iz Budve niti Mojkovcem iz Podgorice, poručio je danas predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović.

U Petnjici je danas, kako je saopšteno, osnovan opštinski odbor Pozitivne Crne Gore.

Pajović je ponovio da je ta partija nakon parlamentarnih izbora osvojila sedam mandata i da su jedina realna politička prijetnja vlasti Demokratske partije socijalista.

''Svjesni smo da smo stalna meta vlasti, no i pored toga Pozitivna će ispuniti svoju misiju - mirna i demokratska smjena vlasti i političke promjene koje će poslije ovih izbora donijeti prosperitet građanima Petnjice, Cetinja, Mojkovca'', ocijenio je on na osnivačkoj konvenciji petnjičkog opštinskog odbora.

Pajović je kazao da se mora učiniti sve kako bi se dijaspora aktivno uključila u život Petnjice jer njen doprinos, kako je ocijenio, može biti nemjerljiv.

''Nova radna mjesta, razvoj poljoprivrede, turizma, dobar administrativni ambijent za ulaganja su ono što treba Petnjici i ono što Pozitivna može i hoće da učini'', ocijenio je Pajović.

Drugi su, kako je naveo, iseljavali svojom politikom ljude sa ovog područja.

''Mi hoćemo da vi ostanete, da radite i živite dobro od svog rada, a da se oni koji su otišli vrate ili da ulažu u privredu Petnjice. To mogu samo novi ljudi'', poručio je Pajović.

Prisutnima se, kako su naveli iz Pozitivne, obratio koordinator Opštinskog odbora Nihad Kršić.

Prema njegovim riječima, Pozitivna u Petnjici je stranka sa punim utemeljenjem i stoga, kako je naveo, svakako očekuje dobar rezultat.

''Petnjičani će glasanjem za Pozitivnu Crnu Goru glasati za konkretne razvojne projekte koji će otvoriti nova radna mjesta, ne samo u administraciji već i u oblasti poljoprivrede i malih preduzeća'', poručio je Kršić.

Iz Pozitivne su ocijenili da će nakon otvaranja kancelarije u Petnjici, osnivanja Opštinskog odbora i skorog izbora predsjednika odbora, Pozitivna u potpunosti zaokružiti partijsku infrastrukturu u bihorskom kraju, što će, kako su naveli, biti dodatni garant dobrog izbornog rezultata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније