Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

24. 11. 2019. 14:53   >>  14:49

SDP CETINJE

Riješiti problem otpadnih voda u Donjem polju

Problem otpadnih voda u Donjem polju na Cetinju je višedecenijski problem, a s obzirom na to kako se godinama ponaša vlast taj problem se neće riješiti ni u narednoj deceniji, navode u SDP-u.

"Kako se godinama ponaša DPS taj problem se neće riješiti ni u narednoj deceniji, a život građana Donjeg polja je gotovo nemoguć, posebno u ljetnjim mjesecima," naveli su iz SDP-a Cetinje.

"DPS je godinama obećavao rješenje problema, tretman otpadnih voda, sanaciju ponora i odvođenje otpadnih voda van grada. Ostalo se samo na priči koja se ponavlja pred svake izbore. Poslednji izvodjač radova koji je, kako ste nam govorili pred izbore, trebalo da riješi problem plavljenja oko ponora je pobjegao glavom bez obzira a stanje na terenu je sve gore", naveli su iz OO SDP-a Cetinje. 

SDP će zato tražiti skupštinsku raspravu o stanju na ponoru i odgovornosti svih koji su se bavili ovim pitanjem kao i intervenciju Ekološke inspekcije zbog ugroženosti svih građana Donjeg polja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније