Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 11. 2019. 12:26   >>  12:25 12

DEMOKRATE TVRDE

"Mrvaljević fizički napadnut na Cetinju"

Predsjednika Cetinjskog odbora Demokrata Danila Mrvaljevića sinoć je fizički napao sin odbornice DPS-a u cetinjskom Parlamentu, saopštila je Demokratska Crna Gora.

Kako tvrde Demokrate, , Mrvaljević je pozvao organe reda, "koji su ga priveli i zadržali kao da je on izvršilac ovog djela".

"Podsjećamo na slučaj, koji se takođe dogodio na Cetinju, kada je Ivan Jovanović sa još jednim licem, napao poslanika Danila Šaranovića i kandidate za odbornike Demokrata Balšu Rakovića, Novaka Vujovića i Marka Martinovića. Tom prilikom je Jovanović repetirao pištolj na glavu Šaranoviću uz prijetnju `sve ću vas pobiti`, za šta je dobio samo sedam mjeseci zatvora. DPS je tada saopštio da su Demokrate napale same sebe, ali je crnogorska javnost veoma brzo upoznata da je napadač višestruki nasilnik, koji je potpom uhapšen i zbog pripremanja određenih likvidacija", saopštile su Demokrate.

Kazali su da je na dan lokalnih izbora u Podgorici pretučen njihov kandidat za odbornika Lazar Prelević, te da je Nemanja Ristić uputio prijetnje po život predsjedniku i generalnom sekretaru Demokrata.

"Nasilje mora da ima snažan odgovor državnih institucija, koje su u Crnoj Gori potpuno zarobljene i kontrolisane od strane vrha režima", navodi se u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније