Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

11. 11. 2019. 12:10   >>  12:14 22

URA

"Sa DPS-om nema EU perspektive"

Aktuelna vladajuća partija zarobila je sve institucije države, a evropske perspektive nema sa Demokratskom partijom soijalista , saopštio je Bojan Jevrić šef Medijskog tima Građanskog pokreta URA.

„I ako imamo afere koje se nižu jedna za drugom, od koje su neke najveće u istoriji crnogorske političke i društvene scene rezultati i epilozi tih afera izostaju. Slavoljub Stijepović je i dalje generalni sekretar predsjednika, Vesna Medenica je neustavno predsjednica Vrhovnog suda, Ivan Brajović je predsjednik Skupštine koji lažno svjedoči na sudu, Ivica Stanković i Milivoje Katnić su na čelu tužilaštva i ako postoje ozbiljne indicije da su korumpirani od strane raznih kriminalnih organizacija", poručio je Jevrić.

Kaže i da su istitucije partijski zarobljene. Jevrić naglašava i da je iluzorno očekivati da će DPS raditi na tome da ovakvo stanje popravi jer bi to, kako dodaje, značilo njihov politički krah.

„Građani treba da shvate da evropska perspektiva sa Demokratskom partijom soijalista ne postoji, što su pokazali prethodni izvještaji sa briselskih adresa, ali što će vjerovatno i još preciznije pokazati oni izvještaji koji slijede. Zato, svaki dan sa vlašću DPS-a je tri koraka unazad za evropsku budućnost Crne Gore čija većina građana stremi da bude dio modernog evropskog svijeta. Zato ti isti građani zaslužuju smjenu vlasti i jasnu evropsku perspektivu, a to im DPS zasigurno ne može dati“, kazao je on.

 

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније