Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

08. 11. 2019. 16:45   >>  16:46 5

DF PORUČUJE

Prelazna Vlada, pa produžetak rada Odbora

Demokratski front će podržati prijedlog da se produžiti rok za izborne reforme do 31. decembra, ali traže da se odmah donese odluka o formiranju prelazne Vlade.

"DF će glasati za Odluku kojom se produžava mandat radnoj grupi, ali tražimo prethodno da donesemo Odluku kojom se odmah formira prelazna vlada u skladu sa Sporazumom koji su potpisali opozicioni poslanici, a da se potom donese odluka o produžetku rada ovoj grupi", poručio je Milutin Đukanović, predsjednik kluba poslanika DF.

Ako se prihvati taj predlog onda bi DF bio dio dogovora, a ako toga nema onda, kako navodi Đukanović, još jednom poziva opoziciju da napusti radnu grupu.

"Nadamo se da neki u opoziciji nijesu zaboravili da su im DF i ostali u opoziciji najbliži. Jedino što bi rušilo činjenicu da smo najbliži je da eventualno postoji tajni dogovor između DPS i Demokrata od ljetos -da nema tehničke vlade", navodi Đukanović.

A ako nema tajnog dogovora DPS i Demokrata, i preuzetih obaveza Demokrata prema DPS-u, onda ih DF poziva da, kako kaže Đukanović, napuste radnu grupu i idu sa DF-om na proteste.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније