Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 11. 2019. 14:20 >> 14:25
2

PREDSJEDNIŠTVO NOVE

"Dogovoriti se oko datuma početka protesta"

Demokratski front (DF) treba kolegama iz opozicije da uputi poziv na dogovor oko datuma početka protesta, smatra Predsjedništvo Nove srpske demokratije, ali, kako su kazali, nakon što definitivno izađu iz Radne grupe za reformu izbornog zakonodavstva, ukoliko režim ne pristane na formiranje Tehničke vlade.

Na sjednici predsjedništva Nove srpske demokratije razmatrana je trenutna politička situacija u zemlji kao i stranačke aktivnosti koje su obavljene u prethodnom periodu.

Kako je saopšteno iz te stranke, članovi predsjedništva su između dvije sjednice obišli najveći dio opštinskih odbora i tom prilikom je registrovano ogromno i snažno raspoloženje prema protestima, kao vaninstitucionalnom metodu borbe protiv režima.

"Predsjedništvo je zauzelo stav da DF treba da kolegama iz opozicije, nakon što definitivno izađu iz Radne grupe za reformu izbornog zakonodavstva, ukoliko režim ne pristane na formiranje Tehničke vlade, uputi poziv na dogovor oko datuma početka protesta" zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније