Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 11. 2019. 13:53   >>  14:01 1

LJULJĐURAJ BIVŠIM ČLANOVIMA

"Da nije SNP-a politički ne bi bilo ni vas"

Član Predsjedništva Socijalističke narodne partije (SNP) Kolja Ljuljđuraj onima koji ovih dana napuštaju tu stranku a među kojima ima i osnivača partije poručuje da neki od njih politički postoje zahvaljujući SNP-u, sve što imaju zaradili su od te partije i da ipak znaju da bez SNP-a nema nove vlasti.

Podsjećamo članske karte SNP-a vratili su jedan od osnivača te partije Branko Ivanović i još trojica odbornika u kotorskoj Skupštini Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik.

Ljuljđuraj u saopštenju dostavljenom medijima navodi da osjeća ljudsku obavezu da im se, kao jedan od osnivača partije, obrati kao dojučerašnji partijski drug i saborac u svemu što je SNP od svog osnivanja pretrpjela.

Zajedno su, kaže prošli i napade i ucjene i prijetnje i svako drugo maltretiranje, kako od vlasti tako i od partijskih kolega koji su iz ovih ili onih razloga napuštali SNP.

"Vrlo sam začuđen danas, nakon svega, da neki od vas koji politički postojite zahvaljujući SNP-u, tako nastupate. Pozivate i prozivate a ne znate ni vi sami zašto. Da vam nije bilo loše od SNP-a, možda? Na SNP-u ste zaradili sve što imate. I nacionalne penzije, i poslaničke mandate, i mjesta gradonačelnika i ostale privilegije koje uz to idu", kazao je Ljuljđuraj.

Jedino, kako ističe, on nikad ništa dobio nije.

"I neka nijesam, jer vas sve zajedno danas mogu pogledati u oči, i vas i cijelu Crnu Goru. Nisam izdao i nijesam se prodao nikad, a znate i vi vrlo dobro kroz šta sam sve prolazio, ja i moja porodica i moji prijatelji. I prijetili su i ucjenjivali i nudili, ali uvijek sam rekao ne, jer vjernost SNP-u i politici koju ona zastupa, nema cijenu", dodaje Ljuljđuraj.

Tako su, kako je kazao, razmišljali i oni koji danas napuštaju SNP.

"Znam jer ste tako govorili. Što vam bi sada, nije mi jasno. Ne možete reći da je vama svima bilo teže nego Kolji Ljuljđuraju u Tuzima, ili Zaimu Ličini u Petnjici, ili Andriji u Ulcinju.

Ljuljđuraj im poručuje da ipak znaju da bez SNP-a nema nove vlasti.

"SNP je, nakon svih udaraca do sada, još jača i još odlučnija u svojoj borbi za bolji život svih građana Crne Gore. Tako je bilo od osnivanja do danas, tako će biti i ubuduće. Zato, ostavite se prozivanja i pisanja. Znamo se dobro", zaključio je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније