Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

01. 11. 2019. 18:48 >> 18:49

U EKONOMIJI I TURIZMU

Zajednički interesi sa Jermenijom i Luksemburgom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas novoimenovanog nerezidentnog ambasadora Jermenije u Crnoj Gori Ašota Hovakimiana, istakavši da dvije zemlje imaju tradicionalno dobre i prijateljske odnose.

Brajović je upoznao ambasadora sa aktuelnom političkom situacijom i vanjskopolitičkim prioritetima Crne Gore i iskazao interes za intenziviranje saradnje u oblasti ekonomije, turizma, kao i važnih infrastrukturnih projekata.

Hovakimian, koji će pored Crne Gore nerezidentno biti zadužen i za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Sjevernu Makedoniju, izrazio je snažnu povećenost njegove zemlje da sa Crnom Gorom unaprijedi saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa, posebno kada je u pitanju privredna saradnja, kulturna i naučna saradnja, kao i saradnja u oblasti visokih tehnologija.

Brajović je takođe danas primio novoimenovanog nerezidentnog ambasadora Velikog Vojvodstva Luksemburg u Crnoj Gori, sa sjedištem u Ministarstvu vanjskih i evropskih poslova Luksemburga Filipa Donkela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније