Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

24. 10. 2019. 18:53 >> 18:52
7

DPS BAR

"Podržaćemo program za razvoj preduzetništva"

DPS Bar će podržati program “Podrške razvoju preduzetništva u opštini Bar”, koji će se sledeće sjednice naći na dnevnom redu zasijedanja Skupštine Opštine, kako bi se što više njihovih sugrađana odvažilo na započinjanje privatnog biznisa, saopštila je članica Kluba odbornika DPS Bar Nikica Purlija.

Iz barskog DPS-a smatraju da je podsticaj preduzetništva najbolja prilika za razvoj  njihove opštine i poboljšanje standarda građana.

“Naša partija će podržati ovaj program. Na taj način povećavamo konkurentnost naše Opštine u mnogim privrednim granama za koje Bar ima izvanredne potencijale”, navodi se u saopštenju Purlije.

Plan za razvoj preduzetništva  sadrži konkretne korake i mjere koje se realizuju kroz brojne aktivnosti.

“Te aktivnosti su: organizovanje info dana, druženje sa uspješnim preduzetnicima, prezentacija primjera dobre prakse, izrada i distribucija edukativnog materijala i sl.”

Planirano je da u saradnji sa Biznis centrom, za Barane budu organizovane edukativne radionice, treninzi o pokretanju i vođenju biznisa, stručna predavanja i seminari.

“Najvažnije za naše buduće preduzetnike je da će Opština Bar učestvovati u ovom programu i sa direktnom finansijskom podrškom.  Ovim konretnim potezom Opština Bar pokazuje povjerenje u preduzetnički duh naših sugrađana”, navodi se u saopštenju.

Demokratska partija socijalista je, kako je saopšteno,  svakodnevno posvećena poboljšanju uslova života u našoj državi, od lokalnih zajednica do državnog nivoa. 

“Tu smo da podržimo sve aktivnosti koje za cilj imaju bolji standard naših građana. Pozivamo i sve druge učesnike u političkom životu, od lokalne do državne Vlasti, da pokažu odgovornost prema građanima i dođu do zajedničkih  rješenja za dobro svi”, kazali sui z DPS-a.

“U tom smislu, opštinski odbor Bar pruža punu podršku koordinatoru ispred Predsjedništva DPS Bar i zamjeniku predsjednika Skupštine Branimiru Gvozdenoviću u njegovim naporima da se u Odboru za usaglašavanje izbornog zakonodavstva, nađe zajednički jezik sa opozicijom, izglasaju najkvalitetnija riješenja i na taj način obezbjede najbolji uslovi za održavanje izbora koje će svi akteri na političkoj sceni prihvatiti”, saopštila je Purlija.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније