Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2013. 21:10 >> 21:10
1

NIKŠIĆ

LP: Vučinić umjesto Mićkovića

Odbornik Liberalne partije u nikšićkoj Skupštini, Luka Vučinić, novi je vršilac dužnosti predsjednika Opštinskog Odbora te stranke.

Iz Liberalne partije je saopšteno da je na današnjoj redovnoj Konferenciji LPCG održanoj u Podgorici, dosadašnji predjednik OO LP u Nikšiću ,Branko Mićković, usmeno podnio neopozivu ostavku.

"OO LP Nikšić je na vanrednoj sjednici, nakon Mićkovićevog usmenog obrazloženja, većinom glasova prihvatio ostavku i jednoglasno donio odluku o imenovanju Vučinića za vršioca dužnosti predsjednika", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Mićković obrazložio ostavku razočaranošću zbog "poltronsko-navijačkog ponašanja Sekretarijata i dijela najužeg rukovodstva Liberalne partije Crne Gore tokom pripreme 4. redovne izborne Konferencije."

"Nije mogao podnijeti da predsjednik LPCG na početku predizbornih aktivnosti svog protivkandidata optuži za nezakonite radnje, a nakon namještenih izbornih aktivnosti mu čestita na fer i sportskoj borbi", dodaje se u saopštenju.

Iz OO LP Nikšić kazali su da je sve slobodnih ljudi i da poltroni odavno određuju pravila ponašanja najvećem dijelu planete.

"Ali ne i Opštinskom odboru Liberalne partije Nikšić", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније