Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 10. 2019. 19:12   >>  19:17

DPS BIJELO POLJE

Predložena dokumenta izuzetno kvalitetna

Izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa Demokratske partije socijalista (DPS) u OO Bijelo Polje ocijenili su izuzetno kvalitetnim i dobrim osloncem za sve aktivnosti i izazove koje tu partiju očekuju u narednom periodu.

Na danas održanoj zajedničkoj sjednica Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje u proširenom sastavu, kojom je predsjedavao predsjednik Admir Mustajbašić razmatrana su predložena kongresna dokumenta DPSCG.

Kao je saopšteno iz OO te partije, u sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora i koordinatori bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.

"Na sjednici je ocijenjeno da su predložena dokumenta izuzetno kvalitetna i kao takva su dobar oslonac za sve aktivnosti i izazove koje nas očekuju u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Poseban osvrt, kako se dodaje, napravljen je na Izvještaj o radu između dva Kongresa i analiziran je doprinos ovog opštinskog odbora svim izbornim procesima u tom periodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније