Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 10. 2019. 21:49 >> 22:03

OO DPS KOTOR

"Izvještaj o radu najbolji sublimat uspjeha"

Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore, saopštio je Opštinski odbor DPS Kotor.

Kako navode, večeras su na sjednici OO DPS Kotor razmatrana predložena kongresna dokumenta DPS-a.

"U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa", navode u saopštenju.

Na sjednici je, kako navode, ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je naša Partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji nas očekuju.

"Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore", dodaju u saopštenju.

Ističu da su kongresna dokumenta jednoglasno prihvaćejni.

"Željko Aprcović predsjednik opštine Kotor upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema.Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku", piše u saopštenju.

Sjednicom proširenog sastava predsjedavala je predsjednica Tatjana Stanovčić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније