Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

17. 10. 2019. 19:06   >>  19:03

DPS BP

Pohvalili odgovoran odnos Vlade prema životnoj sredini

Opštinski odbor DPS-a Bijelo Polje pozdravio je odgovoran odnos Vlade Crne Gore prema životnoj sredini, saopštio je predsjednik OO DPS Bijelo Polje Admir Mustajbašić.

“Svoju punu podršku dajemo opredjeljenju Vlade Crne Gore prema zaštiti životne sredine, koje se prije svega odnosi na održivi razvoj i odgovoran odnos prema životnoj sredini uz valorizaciju resursa u skladu sa najvišim ekološkim standardima, a sve u interesu današnje i budućih generacija”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, takva opredjeljenja su u potpunosti kompaktibilna sa strateškim razvojnim projektom Đalovića pećine i planovima na unaprjeđnju obala i same rijeke Bistrice kao zaštićenog prirodnog dobra i omiljenog izletišta naših sugrađana.

“Sve to govori o Vladinom strateškom i odgovornom odnosu prema zaštiti životne sredine, zaštiti vodotoka i održivom razvoju. Ovo je još jedan dokaz njene brige prema sjeveru, posebno prema njegovom prirodnom bogastvu. Razvoj ovog područja kroz valorizaciju postojećih resursa na ekološki održiv način, garant je uspjeha, bolje budućnosti i boljeg života svih građana sjevera”, saopštio je Mustajbašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније