Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

16. 10. 2019. 17:08   >>  17:09

PROMJENE U DEMOKRATAMA

Čađenović na poslaničkom mjestu Pejovića

Poslanik Demokratske Crne Gore Mijomir Pejović odlučio je da, nakon izbora na mjesto predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budva, svoj profesionalni angažman veže za lokalnu samoupravu Budva, a na njegovo poslaničko mjesto doći će Vladimir čađenović predsjednik Odbora Glavnog grada, koji je sljedeći po redosljedu, na Izbornoj listi Demokrata.

Kako saopštavaju u Demokratama, Pejović se na ovaj korak odlučio i cijeneći potrebu kadrovskog jačanja Demokrata u radu na sveobuhvatnoj reformi izbornog i drugog zakonodavstva, imajući u vidu da će ga na mjestu poslanika u Skupštini Crne Gore naslijediti diplomirani pravnik i advokat.

Čađenović je rođen u Podgorici, gdje je završio Osnovnu školu "Marko Miljanov", Gimnaziju "Slobodan Škerović" i studije Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Na istom fakultetu, student je magistarskih studija.

Radnu karijeru je započeo na Pravnom fakultetu kao šef Odsjeka za studentska pitanja na odjeljenju u Budvi, a kasnije je radio i kao šef Studentske službe i sekretar Instituta za strane jezike Univerziteta Crne Gore. Godine 2013. položio je pravosudni ispit. Sada se bavi i advokaturom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније