Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

14. 10. 2019. 20:09 >> 20:42

PRAVA CRNA GORA

Milačić smijenio Dajkovića

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić smijenio je Vladislava Dajkovića sa funkcije generalnog sekretara i predsjednika inicijativnog gradskog odbora zbog, kako je obrazložio, nepremostivog gubitka profesionalnog i ličnog povjerenja.

Kako je saopšteno iz partije, za političkog direktora imenovan je Željko Savović.

Navodi se da su članovi Predsjedništva, na sjednici u nedelju, najoštrije osudili nedavno hapšenje predstavnika Prave Crne Gore, na nedavnom protestu zbog najnovijih afera u pravosuđu.

“Svakodnevni kontakti sa novim ljudima koji podržavaju Pravu Crnu Goru, značajan su pokazatelj, ne samo kvantitativnog rasta partije, već stvaranja nove snage, koja će u godinama koje su pred nama znati da preuzme odgovornost za svoje riječi i djela”, kaže se u saopštenju stranke.

Iz Prave su kazali da je, bez obzira na razlike u viziji i pristupu, potrebno uputiti poziv svim kolegama iz opozicije na slogu i saradnju, bar na nivou osnovnih principa, radi uspješnije borbe protiv istog neprijatelja.

“Prava Crna Gora je voljna da sarađuje sa svakim kod koga prepozna dobru namjeru i sa kim dijeli minimum zajedničkih vrijednosti, ali se neće ustručavati ni od bratske, prijateljske, dobronamjerne kritike kada je to za opšte dobro”, poručili su iz partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније