Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 10. 2019. 22:45   >>  22:43 1

DEMOKRATE BUDVA

"DPS-u zasmetala prepuna sala"

Demokratska Crna Gora je saopštila da je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) u Budvi zasmetalo to što je zainteresovanost građana toga grada za Konvenciju Demokrata bila na tolikom nivo, da još jedna prepuna sala ljudi nije mogla da uđe.

"Očigledno ste kratkog pamćenja pa da vas podsjetimo. U Tuzima smo vas poslali u opoziciju, iako ste tvrdili da ćemo biti statistička greška, a na sreću postigli smo da se vi u Tuzima pitate, taman onoliko koliko se Duško Marković pita u vašoj partiji", navode u reagovanju.

Kako navode, u Beranama su ih za 20 dana "dva puta politički patosirali".

"U Herceg Novom ste doživjeli poraz kakav se ne pamti. U Kotoru je Đukanović prošao na predsjedničkim izborima kao bos po trnju, a onda smo vas sveli na kupljenu odbornicu koja je sada šefica vaše partije", dodaje se u saopštenju.

Dodaju da o Budvi ne treba trošiti riječi.

"Tamo vas još malo ni istraživanja neće prepoznavati, a o tome koliko Đukanović vjeruje u ovo što pište i radite u Budvi, dovoljno govori činjenica da ga je sramota bilo da se pojavi na vašoj izbornoj konvenciji u Budvi, pa je tog dana 'imao drugih obaveza', pišu u saopštenju.

Demokrate ističu da je dovoljno, kako tvrde, uporediti fotografije izbornih konvencija.

"Nije ni čudo što ste ostali da brojite u sitno, kad vam je više funkcionera u Spužu, nego na konvenciji. Pogled na fotografije tih konvencija jasno pokazuje gdje je sadašnjost i budućnost, a gdje ružna prošlost Budve", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније