Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

08. 10. 2019. 18:31   >>  18:31

ADŽIĆ

Izbor Stankovića pucanj u pravdu

Odlukom Tužilačkog savjeta o imenovanju Ivice Stankovića za vršioca dužnosti vrhovnog državnog tužioca potvrđena je teza o sumraku državnih institucija i potpunoj neodgovornosti u vršenju njihove ustavne funkcije, ocijenjeno je iz Građanskog pokreta URA.

Potpredsjednik GP URA, Filip Adžić, smatra da je ovo otvoreni pucanj u pravo i pravdu, ali i u evropski put Crne Gore i da je danas je i zvanično potvrđeno da Crnom Gorom upravljaju miljenici mafije.

"Članovi Tužilačkog savjeta koji su glasali za Stankovića danas su ponizili Crnu Goru i aktivni su saučesnici u narušavanju međunarodnog imidža naše države. Nakon svih afera i blamaža u kojoj nije pošteđena ni porodica Ivice Stankovića, jedino je ovakav Tužilački savjet mogao dozvoliti nastavak degradacije već urušenih institucija i uvećati nepovjerenje građana prema onima kojima bi trebali najviše da vjeruju," rekao je Adžić.

On je upitao člana Tužilačkog savjeta Velimira Rakočevića da li je njemu obećano mjesto ambasadora u Indiji, jer, kako je kazao, mjesto u Kini je zauzeto.

»Imam utisak čak i da se Svetozar Marović danas pojavio kao kandidat i zahtijevao podršku, ovakav većinski partijski Tužilački savjet bi se pravio slijep i bespogovorno mu je pružio«, zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније