Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 09. 2013. 08:47   >>  08:48 3

ODGOVOR DANAS

Vučković: Nemam šta da krijem

Vršilac dužnosti vrhovnog državnog tužioca Veselin Vučković izjavio je za Dan da je spreman da Demokratskom frontu saopšti rezultate istrage o aferi „Snimak”, navodeći da će njegovi saradnici već danas kontaktirati Front da bi se postigao dogovor o načinu na koji će se tražene informacije dostaviti.

Vučković je rekao da je pročitao pismo koje mu je uputilo Predsjedništvo Demokratskog fronta, vezano za istragu o aferi „Snimak”.

„Spreman sam da odgovorim na svako pitanje, nema tu ništa tajno. Već danas ćemo kontaktirati predstavnike Demokratskog fronta, jer hoću da znam na koji način žele da dobiju odgovor - kroz kontrolno saslušanje u parlamentu ili dostavljanjem informacije u pisanoj formi“, istakao je Vučković.

U pismu Vučkoviću, Predsjedništvo Demokratskog fronta zatražilo je da saopšti da li je do sada pokrenuo istražne radnje povodom afere „Snimak”, a ukoliko nije, da li uopšte ima namjeru da to učini.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније