Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

26. 09. 2019. 12:35   >>  12:53 6

SKUP NA VISOKOM NIVOU

Lidija Đukanović na ručku Prvih dama

U okviru 74. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, globalna platforma privatnog sektora koja podržava Ciljeve održivog razvoja UN-a i inicijativu UN-a "Svaka žena, svako dijete" - Moda za razvoj organizovala je 9. godišnji zvanični ručak Prvih dama na kojem je učestvovala i Lidija Đukanović.

Ovaj skup na visokom nivou svake godine okuplja više od 55 Prvih dama iz čitavog svijeta, kao i diplomate, filantrope, VIP ličnosti iz svijeta mode i mnoge druge uticajne ličnosti, kako bi priznali i proslavili jedinstvenu saradnju između diplomatije i mode za veće dobro žena i djece širom svijeta. 

Tokom proteklih devet godina, Moda za razvoj je stekla globalno priznanje i ima programe u 20 zemalja koji podržavaju ostvarenje Ciljeva održivog razvoja UN-a, koji su usmjereni na promovisanje modne i tekstilne industrije, nudeći rješenja za ekološka pitanja i unapređenje ekonomskog i socijalnog razvoja, kao i očuvanje kulture i osnaženje žena.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније