Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 09. 2019. 19:08 >> 19:08
23

DEMOKRATE PORUČILE

"DPS nastavlja da obmanjuje javnost"

Demokratska partija socijalista je priznala predloge Ženske političke mreže o zastupljenosti na na izbornim listama predstavljila kao svoje, saopštile su Demokrate.

"Prijedlog zakona koji predviđa značajniju zastupljenost pripadnica ženskog pola na izbornim listama, smo 2017. godine mi predložili kao poslanici većine. Niko drugi. Taj prijedlog je inicirala Ženska politička mreža, u kojoj nije bilo predstavnica Demokrata. Zato što su u to vrijeme bojkotovali Parlament", saopštio je DPS.

“Ipak, naše prethodno saopštenje, u kojem smo otkrili da DPS predloge Ženske političke mreže predstavlja kao svoje natjeralo je DPS da prizna da je veću zastupljenost žena na izbornim listama inicirala Ženska politička mreža. Ali, to što su uhvaćeni u prevari im nije smetalo da nastave da insistiraju na tome da su veću zastupljenost žena na izbornim listama predložili oni. "Niko drugi", dodaju ponosno, samo ostaje nepoznato s obzirom na šta imaju da budu ponosni. S obzirom na prisvajanje predloga Ženske političke mreže?”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније