Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda ]

19. 09. 2019. 07:39 >> 07:42
14

MILIČKOVIĆ NUDI

Natjerajte opoziciju da bojkotuje izbore, 1.000€ nagrada

Privrednik i bivši predsjednički kandidat Vasilije Miličković objavio je u dnevnom listu Dan neobičan oglas u kome nudi 1000 eura nekome ko natjera opoziciju da bojkotuje izbore.

"Ko natjera DF, Demokrate, Demos, SNP, SDP… bar jednu od partija da bojkotuje Milove DPS izbore, nagrada je 1000 eura", navodi se u oglasu koji je objavljen u jučerašnjem broju dnevnog lista Dan.

U tekstu je navedeno da oglas daje Vasilije Miličković i ostavljen je kontakt broj njegovog mobilnog telefona.

U izjavi za Pobjedu, Vasilije Miličković je potvrdio autentičnost oglasa.

"Tačno je da sam ponudio 1000 eura i to je moj oglas. To je moja poruka nesrećnom narodu kome je uskraćeno ustavno pravo da glasa za otvorene liste i svoje neposredne predstavnike", rekao je Miličković.

Upitan zbog čega je ponudio baš taj iznos, a ne neki veći, Miličković je rekao da bi rezultat bio isti i da je iznos višestruko veći jer ne vjeruje da će opozicija bojkotovati izbore.

"Isto bi bilo i da sam ponudio 50 hiljada eura, ali nijesam želio da narod pomisli da se razbacujem novcem. Političke partije su na račun građana postale preduzeća od kojih imaju koristi samo njihovi članovi", naveo je Miličković.

Miličković je posljednjih par godina izuzetno politički aktivan, prvo kroz podršku opozicionim protestima 2015. godine, a potom i kao kandidat za predsjednika države.

Zajedno sa profesorom Đorđem Blažićem i nezavisnim odbornikom iz Budve Stevanom Džakovićem je snažan zagovornik promjene izbornog sistema u kojem bi bile zastupljene otvorene liste.

Otvorene liste su jedini spas za ovaj narod rekao je Miličković, koji je na predsjedničkim izborima osvojio nešto više od hiljadu i po glasova.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније