Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 09. 2019. 14:09   >>  14:09 4

ČESTITKA ABAZOVIĆA

Građani snaga i ponos Žabljaka

Žabljak je grad koji se može pohvaliti sa bezbroj prirodnih ljepota i resursa ali i sa građanima koji su odlučni i spremni da brane takvo blago, kazao je danas lider Građankog pokreta URA, Dritan Abazović u čestitki koji je uputio povodom 17. septembra, Dana opštine svim građanima toga grada i lokalnom rukovodstvu.

"Građani Žabljaka su posebna snaga i ponos grada koji predstavlja važan zimski centar turizma ali i atraktivno ljetnje odmaralište. Tave potencijale treba unapređivati i brižljivo čuvati sve ono što je priroda podarila ovom gradu", istakao je Abazović u čestitki.

On napominje da se nijednim potezom ne smije narušiti ono što je odlika durmitorskog kraja a to je svakako činjenica da taj kraj predstavlja oazu zdrave životne sredine i nezaobilaznu sliku sa bilo koje razglednice ljepota Crne Gore.

"Uz želju da Žabljak u narednom periodu doživi potpuno infrastrukturno opremanje i razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i znatno unapređenje kvaliteta života svih građana čestitam 17. septembar, Dan opštine", zaključuje Abazović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније