Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 09. 2019. 17:24 >> 17:24

ALBANSKA ALTERNATIVA

"Najmoćnija smo albanska partija"

Dvojica funkcionera DPS Tuzi pridružili su se Albanskoj Alternativi, saopšteno je iz te partije. Kazali su da se Albanska Alternativa pokazala kao najmoćnija albanska partija u Crnoj Gori sa podrškom od 2,2 - 2,6% ispitanika.

 

Iz Albanske Alternative kažu da se protekloj godini, stotine mladih aktivista pridružilo toj partiji, kao i desetine intelektualaca u Crnoj Gori, sa područja gdje žive Albanci.

“Među onima koji su se nedavno pridružili našoj političkoj strukturi, su i mladi intelektualci iz Malesije, Esmin Bećaj i Adnan Đokaj. Esmin Bećaj, po profesiji je magistar ekonomije i bio je visoki funkcioner DPS- a u Tuzima. Neko vrijeme je obavljao značajne javne funkcije, prvo kao šef ,,Vodovod i kanalizacija" d.o.o Tuzi, a zatim je pokrivao i funkciju sekretara u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu. Bio je kordinator biračkog mjesta u mjesnoj zajednici Milješ”, navodi se u saopštenju.

Adnan Đokaj je, kako su kazali kao magistar političkih nauka volontirao u Opštini Tuzi, u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu kao i u Poreskoj upravi. Takođe, bio je predsjednik mladih DPS - a za mjesnu zajednicu Milješ.

“Zbog nedavnih događanja koja su se desila u DPS-Tuzi, i kojih je široj javnosti poznato, osim Bećaja i Đokaja, očekuje se da će značajan broj članova savjeta napustiti ovu partiju. Ovim putem novim članovima želimo im dobrodošlicu u najveću političku porodicu albanaca u CG, kako bi zajedno doprinijeli boljoj budućnosti svih nas”, naveli sui z Albanske Alternative.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније