Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

07. 09. 2019. 17:14   >>  17:11 1

OSMANOVIĆ

Abazović još "zelen" da dijeli lekcije

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, sa svojih 2,5 odsto glasača, je još uvijek previše "zelen" da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje premijeru Markoviću i DPS-u, kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj Sead Osmanović.

Osmanović je reagovao na ocjenu GP URA da odluka Vlade o formiranju vojnog poligona na Sinjajevini predstavlja bezobziran potez.

"Iznenađujuće je da poslanik-bojkotnik, Dritan Abazović, prilično loše poznaje situaciju u svom rodnom gradu. Ne znamo da li je neznaven i neobavješten, ili politikant koji plasiranjem neistina pokušava da manipuliše javnošću napadajući Vojsku Crne Gore, Vladu i premijera. Da je bar malo upućen, odnosno da je političar a ne politikant, Abazović bi znao da je Vojska Crne Gore zaslužna što je Valdanos ostao jedan od bisera našeg primorja i što danas taj prostor predstavlja najozbiljniji razvojni potencijal Ulcinja, koji će lokalna koalicija, na čelu sa DPS-om, umjeti da valorizuje na pravi način.", kazao je Osmanović.

Zahvaljujući, kako je kazao, razvojnoj politici i viziji koju ima rukovodstvo DPS-a i države uspjeli su da naprave najelitnije turističke destinacije na Mediteranu. Tako, dodaje, našu obalu sada krase Porto Montenegro, Lustica Bay, Porto Novi. Osmanović ne sumnja da će i Valdanos uskoro postati novi biser u bogatoj ponudi Crne Gore.

"Umjesto da pohvali rad ministarstva i Vlade, zbog očuvanja Solane i dalje valorizacije ulcinjskog potencijala, "zaštitnik" zelenih se bavi sitnim političkim podmetanjima. I sam je svjestan da je premijer Marković u pravu kad kaže da Vojska nikako ne može da ugrozi Sinjajevinu kao što nije ni Valdanos, ni Kumbor, ni Lušticu", navodi Osmanović.

Osmanović naglašava da dok dokoni Abazović sanja prelaznu Vladu, kako bi bar spasao nepostojeću stranku i spasao se i formalnog odlaska sa političke scene, premijer mu je po ko zna koji put razbio iluzije.

“Na vlast se dolazi voljom građana, a ne pritiscima, ucjenama i hibridnim medijskim djelovanjima. Zbog toga poručujemo Dritanu Abazoviću, da prije nego sto pokuša kritikovati i ocjenjivati druge, počne od sopstvenog dvorišta, dakle, od svojih političkih odluka i partijskih lutanja. Da izračuna koliko je novca uzeo iz državnog budžeta za tri godine, a da nije privirio u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da taj uzeti novac i zaradi”, zaključio je Osmanović u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније