Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

06. 09. 2019. 13:04 >> 13:08
5

GP NOVA LJEVICA

Odluka o vojinom poligonu bezumna

Odluka Vlade i njenog resornog ministarstva na čelu sa Predragom Boškovićem, da formira vojni poligon na Sinjajevini je bezumna i svojevrsni sadizam nad sopstvenim narodom i prirodnim resursima, smatraju u Građanskom pokretu "Nova ljevica".

Vlada je, kako dodaju i formalno ozvaničila stav koji već duže vremena potresa i uzbuđuje cjelokupnu javnost Crna Gore.

"Pored neprekidnog niza ekoloških i bezumnih odluka i dešavanja na planu ekoloških incidenata i katastrofa koje još potresaju zdravi razum uz nanošenje duševnog bola svakom savjesnom građaninu Crne Gore, ova odluka je bezmalo prosto nevjerovatna i sa tog aspekta poprima sve pretpostavke, neviđenog sadizma prema sopstvenom narodu i prirodnim resursima, podjednako", ističu u Novoj ljevici.

U tom pokretu se pitaju nije li se Vlada svojom odlukom, da uprkos svemu, ipak aktivira zaštićenu zonu Sinjajevine u vojni poligon, i definitivno svjesno konfrontirala sa svojim građanima.

"Da li će ova bezumna odluka, prouzrokovati i konfrotaciju naroda od već otuđenog režima?! Preostaje nam da u sljedećem i najskorijem vremenu vidimo, ali sve prepostavke su tu. 'Možete da radite što hoćete, ali nećete dokle hoćete!", riječi su apostola Pavla. Da li smo zaista došli, do Biblijskih razmjera rascjepa, između uma i bezumlja, u zemlji apsurda, ostaje da se vidi. Mislimo da je narodu dosta i da će otpor svakog dana biti sve veći. GP Nova ljevica je uvijek uz narod i na braniku svoje zemlje i njenih resursa i tako će biti i ovog puta. Ne damo Bjelasicu", poručili su iz GP Nova ljevica.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније