Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda; Objavila: M.M ]

03. 09. 2019. 07:05 >> 07:04
3

DAMJANOVIĆ

Nećemo sa onima koji su nam ukrali mjesto u odboru

Šef Posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović saopštio je da taj klub neće prisustvovati sastanku opozicionih predstavnika koji je inicirala predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković. Istakao je da ne žele da sjede za sto sa Demokratama koji su im, kako je rekao, uz pomoć DPS-a, oteli mjesto u Odboru za reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Vuksanović Stanković uputila je ranije poziv liderima opozicionih partija i predstavnicima poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, na sastanak radi dogovora o definisanju zajedničke platforme za razgovore sa predstavnicima vlasti.

Damjanović je Pobjedi kazao da je imao komunikaciju sa Vuksanović Stanković i da je obavijestio da „postoji prethodno pitanje koje se mora riješiti“.

"Pitanje krađe mjesta u Odboru od Demokarata se prethodno mora riješiti. Dok se to ne riješi, neprihvatljivo je da damo legitimitet onima koji su nam ukrali mjesto", istakao je Damjanović.

Demokrate još nijesu odgovorile da li prihvataju poziv predsjednice SDP-a.

Osim saopštenja prije sedam dana, u kojem su naveli da će njihov lider Aleksa Bečić biti službeno odsutan u vrijeme sastanka, te da će članovi Odbora Momo Koprivica i Danilo Šaranović donijeti odluku hoće li se odazvati pozivu Vuksanović Stanković, predstavnici Demokrata nijesu se više oglašavali ovim povodom.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније