Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

31. 08. 2019. 15:45 >> 15:44
1

SEKULOVIĆ

"Sezona cirkusa i zabave je završena"

Preko 50 razmijenjenih saopštenja, najgorih uvreda i najprizemnijih optužbi, prava su slika političkog brloga u Budvi, u kojem su stranke koje čine opštinsku vlast još uvijek na nogama, kazao je Milija Sekulović, predsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva.

"Najaktivnijima u budvanskom političkom cirkusu, marginalnoj organizaciji pod službenom oznakom "Crnogorska", a zapravo preletačima od DF-a do Demokrata, dodijeljena je uloga koju niko drugi nije htio da prihvati: glasnih bukača koji ničim izazvani, agresivno skaču u odbranu svojih gazda, po cijenu sopstvene doživotne kompromitacije. Ako se za izvjesnog Kalezića i nepoznatog Čučku uopšte i može reći da svojim nastupom mogu bilo šta da kompromituju", navodi se u Sekulovićevom saopštenju.

"Iako je opštepoznata Bečićeva pasija da oko sebe okuplja političke anonimuse, koji svoju lojalnost moraju da dokazuju svakodnevnom poniznošću i ponavljanjem zadatih fraza, opravdano sumnjamo da sluganstvo Crnogorske prevazilazi ono što se od njih zahtijeva. Niko ne bi bio tako surov, da kao protivuslugu za političko zbrinjavanje traži svakodnevno i uglavnom, besmisleno dokazivanje lojalnosti. Ali očigledno je da Crnogorska nema nikakav problem, da to dobrovoljno čini. Da nije jadno, bilo bi smiješno. Ovako je otužno", smatra Sekulović.

Smatra da je vrijeme da zaleđeni ili kakvi god, konstituenti ove koalicije, prestanu da se igraju vlasti i unižavaju instituciju lokalne uprave.

"Mnogo su vremena potrošli i jasno je da se i prije nego što je ponovo “zaleđen” koalicioni potencijal istopio. Vrijeme je da se Budvom upravlja odgovorno i ozbiljno, a da ovaj politički cirkus i sve njegove aktere zauvijek ispratimo iz našeg grada", zaključuje on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније