Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 08. 2019. 18:00   >>  18:01 2

REAGOVANJE DF-A

"Demokrate uspostavile koaliciju sa DPS-om"

Danas je kompletna crnogorska javnost imala priliku da se uvjeri kako su Demokrate iza leđa ostatka opozicije dogovarale koaliciju s DPS-om koja je na današnjoj sjednici Administrativnog odbora i formalno uspostavljena, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

 

"Prethodnih dvadeset dana Bogdanović i Bečić, navođeni batinom profesora Pavićevića, prikrivali su svoju opozicionu izdaju, drečeći i kmečeći kako su im ugrožene seksualne slobode, da bi vrhunac njihove paranoje kulminirao krivičnom prijavom koju su protiv lidera DF-a, zajedno podnijeli LGBT Forum i Demokrate", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a kažu da su Demokrate imale plan da krivičnim prijavama skrenu pažnju sa "sramotnog dila" koji su Bogdanović i Bečić, kako su naveli, napravili s Milom Đukanovićem.

"Nemamo dilemu da je časnom članstvu Demokrata bilo degutantno posmatrati kako danas Luiđ Škrelja i Marta Šćepanović kršeći zakon, na silu ubacuju u radnu grupu Moma Koprivicu i Danila Šaranovića.Crnogorski, a vjerujemo i evropski parlamentarizam, ne pamte da su poslanici vladajuće partije ovako energično, protivno mišljenju većinske opozicije, ugurali poslanike Demokrata u radnu grupu za izradu izbornog zakonodavstva". navodi se u saopštenju.

Iz DF-a su kazali da su Koprivica i Šaranović prvi migranti Demokrata na okupiranoj teritoriji DPS-a.

"Treba li podsjetiti da su Bogdanović i Bečić DF još 2016. u jeku montiranja afere državni udar proglasili saradnicima DPS-a, onda je na red došao SNP, zatim UCG, onda SDP, Dritan je od prije tri mjeseca takođe postao izdajnik, da bi danas spisak bio zaokružen sa nezavisnim poslanicima. Tako danas na jednoj strani imamo 30 poslanika opozicije, a na drugoj 8 Demokrata, dok je jedan čas izdajnik, čas patriota, zavisno od Bogdanovićevog raspoloženja", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a su dodali da su Demokratama poslanici DPS-a Marta Šćepanović i Luiđ Škrelja danas dali potvrdu sa pečatom da su opozicija.
"Poslije glasanja na Administrativnom odboru stekli su se i uslovi da se više ne nanosi šteta Darku Pajoviću poređenjem sa Bogdanovićem i Bečićem. Za razliku od njih, Darko Pajović je imao hrabrosti da dođe u Skupštinu i brani svoje stavove, dok su oni dali pumomoćje Marti Šćepanović i Luiđu Škrelji da budu Demokrate umjesto njih. I ruku na srce, bolje je njih dvoje danas zastupalo interese Demokrate, nego da su se pojavili Bogdanović i Bečić noseći preko ramena batinu gurua Pavićevića", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније