Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 08. 2019. 09:35 >> 09:32

PAVIĆEVIĆ SAOPŠTIO

"Ne iznenađuje opsjednutost Mandića Crnogorskom"

Lideri Demokratskog fronta često ističu da je položaj Srba u Crnoj Gori sve gori, što najbolje govori kakvi su efekti njihove višedecenijske navodne borbe za prava Srba, kazao je predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević, koji je naglasio da ga a ne iznenađuje "opsjednutost lidera DF-a, a posebno Andrije Mandića, političkim djelovanjem Crnogorske".

„Još koliko prošle nedjelje vidjeli su crnogorski građani da su lideri DF spremni da svojim ljudima podmeću saopštenja poput kukavičijih jaja, a da kad oni budu izvrgnuti ruglu i primorani da se izvinjavaju, da ih ostavljaju same bez podrške i preuzimanja odgovornosti. Zato gospodinu Mandiću poručujem da se okane podmetanja kukavičjih jaja okolo jer će im se to obiti o glavu“, poručio je Pavićević.

On je istakao je dodao da  Da su lideri DF-a uložili samo polovinu energije i vremena koje su potrošili "na primitivne i besprizorne napade na opoziciju u posljednjem periodu, DPS bi odavno bio razvlašćen a građani Crne Gore, i Crnogorci i Srbi i drugi, bi živjeli u pravednijem društvu i uživali veća prava".

Pavićević je zaključio da je očigledno da „mala“ Crnogorska politički razara „veliki“ DF u čemu se krije motiv za napade DF-a na njega i druge funkcionere Crnogorske.

„Liderima Demokratskog fronta je neshvatljivo i da neko svoj posao može raditi profesionalno i odlučivati nepristrasno, kao što je to uradio gospodin Ivančević kada je gospodin Carević svojevremeno konkurisao i pobijedio na konkursu za zakup plaže `Ploče` uprkos tome što je Carević pripadao suprostavljenoj političkoj opciji“, rekao je Pavićević.

Pavićević je rekao da će svaki član i funkcioner Crnogorske biti zaštićen od besprizornih napada i pozvao je lidere Demokratskog fronta da gospodina Ivančevića i druge funkcionere Crnogorske ostave na miru, a da ako imaju nešto protiv Crnogorske slobodno napadnu njega direktno.

Lider Crnogorske je izjavio da neće zastati ni pred jednim napadom ili prijetnjom, ali i da apeluje na sve političke aktere da ne nasjedaju na provokacije, primitivne napade, prebrojavanja krvnih zrnaca i da ne ulaze u to ko je koje vjere, već ko šta i kako radi i kakva su mu djela.

“Mi, emancipatorske snage u Crnoj Gori, imamo jedan istorijski važan zadatak – da pošaljemo lidere DPS-a i DF-a u političku penziju jer je za građane Crne Gore spas da nakon izbora iduće godine DPS i DF, kao dvije polovine iste trule jabuke, ne budu u poziciji da zajednički dominantno utiču na političke procese u Crnoj Gori“, zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније