Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 08. 2019. 06:33   >>  08:08 2

JELUŠIĆ TVRDI

Vlast u Budvi stvara afere da prikrije nerad

Predsjednik budvanskog DPS-a Predrag Jelušić kaže da se strasti u budvanskoj vladajućoj koaliciji smiruju, jer su istrošili arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad.

 

Prvi čovjek budvanskog DPS-a ističe da više nema ništa od one velike galame, najavljenih novih poteza, izlaska iz vlasti, ostavke kadra Crnogorske, skupljanje potpisa 11 odbornika za smjenu Carevića, i da je na redu smirivanje situacije, mijenjanje teme i ponovno napadanje DPS-a.

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je juče da je Crnogorska ovih dana spriječila lidera DF-a Andriju Mandića u pokušaju da destabilizuje i sruši vlast u Budvi i za godinu dana po drugi put sačuvala Budvu.

“Sve rade da građani ne bi primijetili da za njihovo dobro ništa ne rade. Oni i dalje imaju političku konstrukciju kojom navodno plaše građane povratkom DPS-a na vlast. Pošto ništa nijesu uradili od onoga što se obećali građanima, prema biračima se odnose kao prema djeci i govore ’Evo je Baba Roga iza ćoška, DPS će se vratiti na vlast'. A suština je da stvaraju afere kako bi prikrili svoj nerad. Počelo je dizanjem tenzija oko spomen ploče na ulazu u Stari grad, nastavljeno bilbordima o Prvom svjetskom ratu, razrađeno pričom o Guči u Budvi, a moguće je da će finiširati Vladom Georgijevim. Građani su, jednostavno, umorni od nefunkcionisanja vlasti i njihovih prozaičnih i prizmenih tema kao što su bilbordi i Guča “, rekao je Jelušić za Dnevne novine.

On ističe da su građani za protekle tri godine shvatili da DPS nije partija od koje bilo ko treba da se plaši, a vladajuća garnitura ipak mijenja teze.

“Oni jednostavno ne mogu da kažu ono šta je istina a to je da ne rade svoj posao. Oni ne održavaju sjednice b Skupštine, ne donose . odluke u interesu građana Budve, već se samo bave političkim manipulacijama. Oni se protekle tri godine nijesu bavili onim što im je zakon omogućavao već su se ponašali kao opozicij a i vazda nekoga drugoga kritikuju a pri tom su oni vlast i mogu da rade u punom kapacitetu, a ne rade. Svaka im je priča sa pozicije opozicije, a imaju vlast, a samim tim i odgovornost od koje bježe. Stalno imaju poruke kao da su već tri godine u opoziciji u Budvi, a ne na vlasti”, napominje on.

Jelušić poručuje da je vrijeme da budvanska vlast odgovori građanima gdje je njihova politička platforma i šta su realizovali od onog što su obećali građanima.

“Dosta je manipulacija i igre sa Baba Rogom. Oni više nemaju ni jedan argument za opstanak na vlasti, niti imaju neki projekat koji mogu realizovati svojim koalicionim kapacitetom i zato o tome ne pričaju. Zamislite do čega je došla Budva, da se priča o bilbordima i trubačima, a da niko ne pominje najlošije organizovane turističke sezone i teme od životnog značaja koje nijesu doveli do kraja”, zaključuje Jelušić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније